23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig leveringstid på planetgear

Mangler du et planetgear til din applikation eller dit projekt?

Micron har et stort sortiment af planetgear med over 1500 forskellige kombinationer som kan leveres inden for få uger. Det store udvalg sikrer, at Micron har en gearløsning til næsten alle applikationer. Planetgearene fra Micron er desuden nemme at installere med deres innovative og unikke RediMount™ monteringssystem.

Med RediMount™ systemet kan Microns gearheads monteres til alle motorer på markedet uanset producent. RediMount™ er en mellem flange med selv centrerede nav der opretholder koncentriciteten mellem motoraksel og gearhead. Systemet består desuden af et forud installeret tandhjul som eliminerer indstillingsproceduren, og al hardware der kræves til at montere en motor er også inkluderet.

RediMount™ systemets fleksibilitet gør, at Micron kan tilbyde branchens bedste leveringstider og sende de mest populære størrelser og udvekslinger inden for 48 timer med deres express-program. 

Se mere i vores Micron kataloger på vores hjemmeside lige her

Selv med de mange standardprodukter at vælge i mellem fra Micron tilbydes der også kundespecifikke løsninger på eksisterende designs. 

Ring til os på +45 74 42 18 64 eller send os en mail på info@gearcentralen.dk hvis du ønsker mere information om Microns planetgear og løsninger eller vores mange andre elmotorer, gear og styringer.

GCM A/S
Redstedsgade 15
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13127093
P nummer: 1000505094

Kontaktperson

DP
Dorte Petersen
Indkøb og kundeservice
+45 74 42 18 64 dp@gearcentralen.dk

Send til en kollega

0.047